Over ons

Welkom bij KDK & MDM.
Actueel & gedigitaliseerd maar met jou als Mens centraal.

Wij in-spirit-eren jou graag!

Na 23 jaar als spaarbankagent voor HBK / Mercator / Record startte met de overname van het verzekeringskantoor van Marc De Meulemeester een nieuwe uitdaging. 2019 werd een overgangsjaar met de integratie en uitbouw van ons vernieuwde kantoor, opzoek naar een actuele identiteit. Samen met een fantastisch team is er intens gewerkt aan de visie, heropstart en uitbouw van de toekomst waarin we streven naar excellence in service. Menselijk, warm en toegankelijk maar ook actueel en gedigitaliseerd. De Mens in zowel klant als medewerker centraal, met de digitalisering als middel en niet als doel.

Gedaan met werken voor één principaal. Vandaag kiezen we voor de kracht van pluraliteit en onafhankelijkheid. De start van een nieuw verhaal met als doel het uitbouwen van een nieuw en jong team in financiële dienstverlening. Met een eigen marketing, plan en visie. Dynamisch, vooruitstrevend en conform de huidige markt en digitale hype, maar met de klant en het ten dienste zijn van de klant als doel. Meer dan ooit tevoren streven naar excellence in dienstverlening, onafhankelijk en met toegankelijke en verstaanbare oplossingen op maat van onze klant, particulier, zelfstandige, vrije beroeper en ondernemer. De start van een nieuw en beloftevol verhaal.

 

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • check-up van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.